Hyr ditt kontor där det händer!

Har du nyligen öppnat ett företag och behöver någonstans att sitta och jobba på dagarna? Hemmakontor i all ära men det blir ju inte så socialt. Dessutom kan det vara skönt att balansera upp hemmaarbetet med att gå till ett riktigt kontor där allt känns proffsigare. Att ha sina möten med barnen springandes omkring dig eller ha fullt av leksaker bakom dig ger kanske inte det mest proffsiga intrycket för en kund. Om du hyr en kontorsplats från exempelvis flotta Helio, har du allt du behöver. Dessutom på rätt platser, nära till restauranger, barer och hak. Perfekt för att knyta kontakter, äta kundluncher och mingla efter konferensen.

Helio bokar du olika lokaler såsom kontor, mötesrum och andra rum och Helio finns i flera städer i Sverige, bland annat Stockholm och Malmö. Det som är intressant här är att du kan skapa nya kontakter, bli mer social samtidigt som du får ditt jobb rätt uträttat. På Helio kan du coworka, boka möten med kunder och sitta och arbeta i lugn och ro. Samtidigt har du en reception så att du kan känna dig säker.

Coworking blir allt vanligare

Visst är det kul att få sitta i ett landskap där även andra typer av företag tillbringar sin tid? Coworking leder inte bara till ökat samarbete, det är den nya tidens sätt att arbeta och knyta nya kontakter. Genom att beblanda dig med andra människor som sitter i samma sits som du, det vill säga vara ett nyöppnat företag, så kan ni dra nytta av varandra. Då kan ni även gå ut tillsammans på restauranger och barer för gemensamma aw:s och bekanta er närmare med varandra.

Hyr kontoret där det ligger många mötesplatser och restauranger

Att hyra i närheten av många restauranger är också viktigt för kundmöten. Ofta ger det ett bättre intryck och skapar långvariga relationer om du och dina kunder går ut och äter gemensamt. Dialogen blir enklare och ni kommer varandra närmare.

Hyr så länge du har lust

När man öppnar ett nytt företag eller när man arbetar inom vissa branscher så är det lätt hänt att man inte blir kvar på samma ställe under en längre tid. Det kan ha att göra med att kunderna flyttar på sig eller att företagets ekonomi är lite tuff. Att hyra ett kontor kan därför vara olika gynnsamt under olika perioder och då framför allt var du hyr din kontorsplats någonstans. De flesta kontorshotell ger möjlighet till att hyra en kontorsplats utan bindningstid eller åtminstone bara en kort sådan. Du behöver alltså inte binda upp dig för länge och oroa dig för att du betalar i onödan. Kanske ni blir flera på företaget och behöver fler platser, eller så är det precis tvärtom. Hyr så länge du behöver och kan!