Nöjeskrogar och restauranger

Hur häftigt är det inte att man kan få en helt komplett nöjesupplevelse på ett och samma ställe? Det finns nämligen ett flertal krogar och restauranger som anordnar olika typer av event flera gånger i veckan. Det kan vara allt från shower, stand up-komik, uppträdanden och mycket mer. På nöjesfältet Gröna Lund i Stockholm kan du få en utmärkt dag med många goda maträtter, samtidigt som du befinner dig i mitten av ett actionfyllt tivoli.

Engelen

En restaurang och showrestaurang som man bör titta lite närmare på är detta ställe.

Om du är född i Stockholm har du troligtvis hört talas om restaurangen och krogen Engelen. Engelen befinner sig på Kornhamnstorg i Gamla stan och här anordnas det ständigt nya och spännande event och tillställningar. Stället är mycket populärt och här samlas människor i alla åldrar för att njuta av allt som restaurangen har att erbjuda.

Vad kan man då förvänta sig att få uppleva på Engelen. Förutom att det serveras god mat sent in på kvällen så är Engelen även en nattklubb. Här får man ta del av allt från spännande shower, livemusik av olika slag och kan till och med delta i härliga schlagerkvällar. Det anordnas även olika typer av

aktiviteter där gästerna har möjlighet att delta och inte bara titta p. I listan nedan kan du se förslag på olika aktiviteter som kan äga rum på Engelen.

  • Bartenderkamp
  • Quiz av olika slag, gärna musikquiz
  • Gokart
  • Vanlig och traditionell After Work
  • Spökvandring på de gamla gatorna i Gamla stan
  • En helkväll av chansen att lösa en riktigt spännande mordgåta

Naturligtvis är inte Engelen den enda platsen för denna typ av underhållning. Golden Hits och Hamburger Börs är två andra platser med liknande koncept. I Malmö hittar man bland annat Moriska Paviljongen där man kan anordna stora event och t.ex. bröllop, men även Slagthuset med sina vackra lokaler.